Koprovka s kedlubnovým bramborem
Na koprové omáčce si můžete pochutnat i v období hubnutí, stačí si recept jen trošku poupravit. Je to snadné a výsledek chutná výborně.
Ingredience
odměrka zeleninové omelety Ketomix
0,5 l zeleninového vývaru
kopr
sůl
pepř
kedlubna
čekankový sirup
vejce
Postup
Oloupanou kedlubnu nakrájejte na větší kostičky a dejte vařit do osolené vody jako klasické brambory. Zatímco se kedlubna vaří, nachystejte si předem připravený zeleninový vývar. Do vývaru přidejte nasekaný kopr a přiveďte k varu. Přidejte půl odměrky zeleninové omelety a chvíli míchejte metličkou za stálého vaření. Pokud vám omáčka nehoustne, přidejte druhou polovinu doměrky a znovu pečlivě promíchejte. Nakonec omáčku dochuťte octem, osolte a opepřete. Uvařte vejce a společně s kedlubnovým bramborem můžete servírovat. Dobrou chuť.