Houby v těstíčku
Tenhle recept je ideální nejen pro milovníky hub, ale i hubnutí. Nízkosacharidová svačinka, která je vhodná i pro lidi trpící celiakií. Těstíčko, ve kterém jsou houby obalované totiž neobsahuje ani stopy lepku. Pusťte se do toho.
Ingredience
Odměrka Ketomix omelety
Houby (mohou být i kupované žampiony)
1 bílek
Sůl
Kmín
Lněné semínko
Postup
Jednu odměrku omelety Ketomix si rozmíchejte ve 100 ml vody, přidejte bílek a mixérem vše vyšlehejte do pěny. Vzniklé těsto solte a přisypejte kmín. Očištěné houby si nakrájejte na menší kousky a ty pak postupně obalujte v těstíčku. Obalené houby dávejte na plech pokrytý pečícím papírem a nakonec posypejte lněným semínkem. Pečte na 200°C 10-15 minut (dozlatova).V polovině času houby obraťte, aby byly rovnoměrně opečené z každé strany.
Tipy pro vás:
- Pokud se vám bude těstíčko zdát moc husté, přidejte trochu vody