Menu

Celerová polévka s palačinkou

5. 8. 2023
2 minut čtení

Celer se dá zpracovat na spoustu způsobů a jeden z nich je například krémová polévka. Díky nízkému obsahu sacharidů si na ní můžete bez výčitek pochutnat i v období hubnutí.

Ingredience

200 g celeru

250 ml zeleninového vývaru

bobkový list

nové koření

sůl

pepř

palačinka Ketomix

Postup

Oloupaný celer nakrájejte na menší kostičky a dejte vařit do 250 ml zeleninového vývaru. Přidejte pár kuliček nového koření, jeden bobkový list, dosolte, opepřete a vařte do měkka cca 30 minut. Potom vyndejte koření a celer s vývarem rozmixujte do hladkého krému. Těsto na palačinku připravte podle návodu na etiketě. Jakmile máte těsto hotové, osmažte na pánvi na malém množství leje z každé strany cca 3 minuty. Palačinku pak nakrájejte na tenké proužky a podávejte k polévce. Dobrou chuť.


Líbil se vám článek?
Sdílejte jej s přáteli